♥ Få bättre betyg. Är jättenöjd med mina slutbetyg den här terminen, fick massa D & C plus B:n, men jag vet att jag hade fått högre om jag hade varit mer i skolan och lämnat in grejer i tid osv. Så jag ska lova mig själv att få så hög närvaro som möjligt, och lämna in alla uppgifter i tid, vilket är ganska svårt..

♥ Börja komma i form! Ska träna gym punkt slut. Har redan snackat med mamma men vi vet inte vilket gym som är bäst.

♥ Inte göra grejer som jag kommer ångra..

 
Jag och Nathalie har startat en blogg! Kolla gärna :)
 
Kollade min statistik nyss och såg att jag hade 94 besökare igår! Tack så mycket! :)
För övrigt har det varit världens dåligaste start på jullovet.. Jag missade bussen halv åtta, och ville ta åtta bussen istället, men mamma orkade inte skjutsa mig till busshållplatsen som ligger alldeles för långt ifrån vårt samhälle för att gå.. Det är 80 km/h väg utan trottoar och det tar 1 timme att gå i mörkret till busshållplatsen. Så jag var tvungen att missa skolavslutningen så att mamma kunde sova! :) 
Hoppas du sovde gott mamma, hoppas det var värt det !
Tappade min foundation i golvet imorse och den gick såklart sönder! 
Sedan råkade jag trampa i det och hade massa glassplitter i min fot som jag inte fick ut. Det gjorde ont !
Picture
Haha! En bild på mig när jag var liten! :)
 
Det är jättesvårt att göra inlägg på Weebly just nu, blir galen! Det är dels därför jag inte bloggat det senaste. 
Just nu sitter jag och har NO. Orkar verkligen inte koncentrera mig! Min hjärna tror att det är lov just nu, så det är i princip omöjligt att koncentrera sig. Kan inte lärarna lugna sig lite? Måste dem börja med nya grejer en dag innan lovet? Höbbelö!
Igår bakade jag kladdkaka med choklad, mums. Fast är inte jättesugen, har jy ''slutat'' att äta sötsaker som godis och dricka. Jag har inte helt hållt mig borta från bullar och sånt, men mycket mindre än förut! Nu dricker jag inte mjölk längre, bara vatten! Äter dock inte mindre mat, bara minskar på sockerfällorna så mycket det går !
 
I helgen sov jag iallafall över hos Ida Dahlstrand (Berit) i stan. Vi dansade wii och satt vid datorn och hade allmänt damp som vanligt, haha. 
Nästa dag gick vi till nordstan o fikade på Espresso House. Sedan kollade vi lite i affärerna och mötte Jack och Hampus. Sedan gick vi hem till Berit och åt tacos. ;) Höll på att dö av skratt!
Sen så var jag också på stallmöte och red Allan lite kort. :)

ARG

12/12/2012

1 Comment

 
Är så ARG! HATAR ER JÄVLA SHIPIBOS IDIOTER ! FUCK YOU ! NI KAN TA O STOPPA UPP BÅDE HUSET OCH BUSSEN NÅNSTANS
 
Imorgon är det kram dagar i skolan! Mymys haha! Ska ha på mig pyjamas imorgon (eftersom det är pyjamasdag) och dipdyea håret rosa till i övermorgon (det är ''crazy hair day'').  Bye bye bitches 
 
...Inte så jättegod! Huvudverk, ont i halsen o kallsvettig. Igår hade jag också jätteont i huvudet så får se hur det blir sen, jaja. 
Har börjat rida Allan igen. Känns superbra! 
Ska åka med mamma till Götet och baka lite pepparkakor trots huvudverk. Men ibland kan det bli bättre av att få lite luft haha. :)  
Har föresten börjat skärpa mig med godis och onyttiga saker! Det är JÄTTESVÅRT att låta bli att köpa onyttiga grejer, speciellt när man är hungrig. Men brukar tänka ''är det värt det?''.  För efter att man har ätit gogrejen så försvinner suget och man ångrar sig bara! Dessutom känns det jättebra efter att man låtit bli! 
 
Designade egna converse på deras hemsida för ett tag sedan. Någon som hade köpt, haha? :D
Edit; Klicka på dem mindre bilderna också!
 
Fyfan för cancer!