Är hemma från Allum nu.. Gjorde ett akutköp av jeans. Behövdes verkligen! Mamma tror jag har en miljon kläder att ta på mig men sanningen är att jag faktiskt inte har det , mamma !! 
Prövade en miljon jeans femton gånger var men tillslut så blev jag så irreterad så jag bara tog ett par jeans som egentligen är lite tighta men men.. 
Klicka på bilden för att komma till byxorna!
Picture
Jag tror det är dessa.. Upplever dock inte att dem är så stretchiga.. men ska gå in dem lite hahah...
 
Har provar vaselin-grejjen i nån vecka och jag måste säga att det har hjälpt! Jag vill inte påstå att fransarna har blivit längre, men däremot synligare. Jag har ju egentligen ljusa ''toppar'' på ögonfransarna, så när jag inte har mascara så ser dem jättekorta ut eftersom den yttersta delen inte syns. Men vaselinet har typ att dem blivit mycket mörkare!  Har även använt vaselin på ögonbrynen och måste säga att både ögonfransarna och ögonbrynen typ blivit guldiga! Positivt eller negativt vet jag inte, jag använder jy ändå mascara och ögonbrynspenna. Men lite kul ändå! ;)
Så slutresultaten är iallafall
* Mörkare ögonfransar, samt ''guldigare''.
* Tätare ögonfransar! Vet inte riktigt hur, men dem känns iallafall tätare..

Picture
Jättegammal bild.. ;)

Såhär gör du..

Smörj ögonfranslinjen alltså där ögonfransarna börjar med vaselin. Om man vill så kan man ta lite på själva fransarna, det har jag gjort. Ta sedan lite på ögonbrynen om man vill . :)
 
Sämsta helgen ever! Skulle egentligen träffa Albert i centrum igår, men nej hade såklart utegångsförbud! Tack så jävla mycket mamma! Fredagen var hemsk haha. Datorn ligger dessutom i mitt skåp så just nu sitter jag vid världens minsta och segaste dator. Hade så himla ont i magen igår så jag gick bara o la mig, kändes som jag skulle svimma... ALLTSÅ VÄRSTA HELGEN EVER. Och så fucking snöar det ! BLÄH! Längtar dessutom till stallet, har inte varit där på en vecka p.g.a alla läxor o skit.. HEJ DÅ.
Picture
BLÄH BLÄH BLÄH SNÖ ! Gå och dö snö!