Har verkligen inte haft lust o blogga senaste dagarna.. 
I måndags var jag iallafall på Ullared med Tanya och Eleonor. Vi hade skitkul! Fast vi var ganska långsamma så vi hann bara gå igenom hästavdelningen och kläderna. 'Shopade' för 1300 kr.
 Mååste bara åka dit igen, väldigt snart!
Igår så va vi på Liseberg med Emma. Det var sjukt roligt! :) Jag som har blivit så feg fick typ panik innan backen i flumride hahaha! Men direkt efteråt ville jag åka den igen ;)
Sedan så åkte vi balder, trodde aldrig jag skulle våga åka den igen haha. Va typ två år sedan jag åkte den sist. I uppförsbacken så sa jag bara ''Jag kommer dö!!! Jag kommer DÖ!!!!'' till Eleonor. Hahahaha! Fast nu skulle jag vilja åka den igen. Då har jag åkt den 4 eller 5 gånger. Är ganska feg som sagt..
Men har fått en ny favorit attraktion.. Spinrock! äälskar den. 

Har föressten vunnit ett armband värde 450 kr, och ett hårvårdskit värde 500kr hos Amelia.se! :) Och så har jag vunnit en valfri bok hos 6kilo6veckor. mohaha! ;)
 
hehehe. Gick upp halv nio o joggade med Benny. När jag kom hem så mådde jag typ skitdåligt.. :o Blev helt trött o orkade inte röra mig o mådde illa. Och var ashungrig, men va inte sugen på något.. Men sen åt jag lite iallafall och då blev det myycke bättre.. :D

Kanske ska åka med Tanya och Eleonor till Ullared och Liseberg i veckan! :)
 
Det gick inge vidare för mig att steka pankakor. Det blev typ... mos?. Så mamma fick ta över. Gott blev det! 
 
Nu ska jag sätta igång med lite pannkakor! :)
Bilden är från när jag bakade med Anna för ett långt tag sedan.. Men det hade inte vart fel med jordgubbar ändå ?
 
Nu är jag hemma efter en joggintur! 
Tog en kortis med hunden. Stackars hund med så korta ben får springa asmycket hahaha! Blev lite förvånad över att jag hade bättre kondis än hunden. ;)  
Här kommer lite söta bilder på Kerstiin.. Klicka på Play.
 
Asgrym låt! :)
 
Igår var jag och mamma nära att krocka med bilen igen.
Det spöregnade verkligen (precis som sommaren för typ 2-3 år sedan när vi krockade med mersan). Vi körde typ i 70 och sjöng till nån sång, tror det va euphoria. ;)
Sedan ser vi en liten bil framför oss som ska svänga vänster. Jag är ganska säker på att hon stått där eller kört väldigt långsamt, för vi hade henne inte framför oss innan. Iallafall, mamma fick tvärnita, men bilen gled jy eftersom vädret var som det var. Och så kom det en mötande bil så vi fick typ åka egenom de två bilarna dem i mitten av vägen. Läskigt eftersom vi var tre barn i bilen..
Fast som tur var lyckades mamma vejja undan båda bilarna. Men eftersom hon va chockad så stod hon med bilen mitt i vägen för dem motsatta bilarna. Och dem har typ stängt av motorvägen så det kör massor av bilar och tunga lastbilar på den lilla vägen. Så all motorvägstrafik åker på denna lilla vägen istället.. Så jag bah ''Mamma flytta på bilen då!!!'' haha. och så backar hon... Tur att det inte kom några andra bilar! ;)
Picture
Såhär såg bilen ut som jag och mamma krockade med för 2-3 årsedan. Det var sjukt läskigt! Var livrädd för att åka bil i flera månader efteråt.
 
Funderar på att köpa ett iPhone kit till mamma, då blir hon glad!
Men nu till den stora frågan.. Vilken färg?

Det fyrkantiga är såklart skalet, och sladdarna är laddaren, och dem små ''diamanterna'' eller ''stenarna'' är typ pluggar/knappar/dekoration som man sätter in i hörlure uttaget. Lite extra bling - bling. ;)


Skal: 69 :-
Laddare: 49: -
Dekoration: 49: -
www.Gniztra.com. Asbra priser och unika produkter! :)
Funderar även på att beställa hem Cover Girls Foundation. Asbilligt där!

Kommentera vilket mobil-kit jag ska välja!
 
Idag såg jag att jag vunnit en fläkt på Landvetter Ica! Haha, va roligt! :)
Och så fick jag hem ett paket från Sparbanken västra mälardalen eftersom jag vunnit i deras tävling också! Det var en goodie bag kan man säga, med  olika grejjer som cykelsadel regnöverdrag, nyckelbnd, reflex, ficklampor, läppsyl och nåt mer. Det var deras logga på allt men det gör inget! :) Skulle egentligen vunnit konsärbiljetter till Arboga men det var för långt bort, så fick det istället.
Sedan så har jag vunnit en baby nässpray som inte kommit än. Hahaha ;)
 
Kanske börjar med ''dagens låt'' hehehe. Jaja, lyssna nu. Älskar den!