Japp. Nu är bloggen ändrad! Är inte 120% nöjd, den blir väll inte så långvarig antar jag. Men den funkar sålänge :)
Vilken är snyggast, den jag har nu, eller den jag hade innan? 
 
Funderar på att ändra header och bakgrund med mera. Det ser jy väldigt tomt ut, och rosa är så originellt... Kanske svartvitt eller nåt? Eller blir det för tråkigt?

Såhär såg iallafall min förra blogg ut:
Picture
Min gammla blogg. Ta den inte seriös, haha!
 
Någon som har provat X lash? isåfall, lämna jättegärna en kommentar om vad du tyckte om den... :)
Vill ha ögonfrans extensions men det verkar inte finnas? 
 
 
Hej där!
Både Tanya och Eleonor följde med till Allan igår. Vi hade supermysigt o kul. Det var kul att visa dem Allan och hans fina stall. Dem tyckte han var jättefin! ;)



Nu är jag hemma från slottskogen med familjen! Herregud! Skriv upp detta, för det är första och antagligen sista gången vi gått på familjeresa! Mina föräldrar är såå lata när det gäller familje äventyr, men tillslut bestämmde vi oss för att åka till Botaniska trädgården och Slottskogen för att ha picnick och klappa djuren. Det var supermysigt. Lite irretation i luften emellan åt, men det var mysigt!
Sedan åkte vi hem till mormor och morfar i götet och hälsade på. Det var också kul. Pippi, (våran förra), deras katt hade fångat en stor fågel som fortfarande levde. :( Hon fångar möss och småfåglar varje dag berättar mormor och morfar. Synd !
 
Hej igen! Glömde av mailadressen till denna bloggen så kom inte in på ett par dagar, hahaha!
Men nu är jag här igen. Gick upp vid halv nio. Tanya ska följa med till Allan idag. 
Igår red jag Hilda och Tanya följde med. Fölis var jättebusig ;) Stackars Tanya fick en spark på näsan när han stegrade sig. Busfrö! Men det gick bra ändå.
Vi red också dem andra hästarna igår. Det gick riktigt dålig för mig och Kaupi... Han ville inte alls stanna, inte ens skritta.. :( Han var faktiskt på tölt humör! Vi töltade lite och sedan tränade vi på galoppombyte. Han var jättetrött och svettig efter passet! Jag var också väldigt trött! ;)

Har varit yr och vimsig och haft huvudverk dem senaste 4-5 dagarna. Har typ gått in i väggar haha! Jaja, nu ska jag kolla lite på tv ocj