Idag drog jag ner till stan med Philippa. Vi hade jättekul, åt på paprika och provade lite kläder... Hann inte köpa något dock. När jag kom hem så spelade jag lite minecraft och sånt. Spelar på creative. Grävde så långt jag kunde två gånger och dog hahaha. Föll typ ner. Sen blev jag omringad av creepers och sånt.. fast det gjorde inget.
Picture
Hahahahah biiildeeen. Hade verkligen ingen annan :p
 
Är jävligt pissed off på en gubbe på returhuset. Även om det inte har med mig att göra, så blir jag ändå förrbannad. Mamma och jag åkte som ni säkert vet till en Second hand butik, där köpte mamma ett parasoll. Hon skulle hämta det med kärra dan därpå (idag) men skulle precis ta upp en peng att ge, eftersom att hon bokat den. Då säger gubben som säljer grejjerna ''Nej då du behöver inte betala nu, betala när du hämtar den imorgon'' mamma bah ''så du är säker på att ingen annan köper den?'' och han bah ''absolut, håller den till dig imorgon''. Han var astrevlig osv försökte även sälja på oss en kaninbur trots att mamma sagt nej flera gånger. Men när vi skulle hämta den idag, så såg vi en annan kille hämta upp den precis. Mamma och pappa blev förvånade eftersom gubbjäveln redan sålt den till oss dagen innan, så dem frågade vad han höll på med. Mamma o pappa sa ''vi har åkt 30 minuter hit, och hyr kärra, och vi bokade den igår'' och då svarar han ''det är inte mitt problem vart ni har åkt'' och så var han oerhört otrevlig. Han sa det ena o det andra, orkar inte skriva allt.
Så nu kontaktar vi hans chef och kommunen. Den jäveln ska fan få sparken! Sådanna idioter har inget där o göra. Han ska inte komma undan.


Annars har dan varit bra, har ridit Allan.  
 
Älskar Gothia Disco! Kom tidigare idag, det var typ ingen kö heller. Ska helt klart dit nästa år också, minst två gånger haha! Är trött redan, gick jy upp tidigt idag och handla lite med mamma. Åh.. Godnatt :*
 
Igår var jag och mamma mycket flitiga! Vi hann åka till både Allum, Ikea och en Secondhand butik! Dessutom med två skitungar med! Linndi är såå busig i affärerna! Hahah.
Tro det eller ej, men jag och mamma gjorde oss klara på 30 min (ink rastat alla 3 hundarna)! Så passade på och blogga! Min dator har inte velat ha något internet på några dagar, men nu funkar det.
Ikväll drar jag in till stan med Natha, ev ida, Jun ch Xian(?) och dem andra till Gothia Disco igen! :) Ha det bra sålänge!
 
Var på Gothia discot med Nathalie Ståhlberg i tisdags. kul det va! :)
Bra musik spelade dem. o snygga killar o dans o s v .. Fast det var lång kö in, typ 2 timmar, och 20 minuters kö för att komma ut... så vi kom hem vid ett eller nåt. Va väldigt trött, fast blev pigg igen så la mig vid halv fyra. hahah.. Men jag ska lägga mig tidigt idag!
Väntar på att Anna kommer. Ska eventuellt göra lite pannkakor. Vid sex åker jag ner till Allan och Linda. Ska ha honom på prov ett litet tag. Kul! :)
Picture
Bild från Weebly över Gbg
 
Nu är gästerna här och vi har ätit lite kött och sånt. Jag åt inte så mycket av det, det är inte riktigt min grejj, fyller magen med lite kakor istället.. ;)
Har duschat och tagit på mig ett par jeans med en stickad tröja. Plattade håret också, det var faktiskt ett tag sedan jag gjorde det! 
Slänger in en rolig bild på min lillasyster linndi. 
Picture
Hahahaha! Linndi-Bratz!

Yes!

7/14/2012

1 Comment

 
HAR ÄNTLIGEN LÄRT MIG HUR MAN SER SIN STATESTIK! Är glaad. :)
Åt precis min hemmalagade pizza. Mums! Jag har dock bara ost och tomatsås på min del, men det funkar.
Jag sovde över hos Tanya natten till igår. Vi åt tacos och hade skojj. Tro det eller ej, men vi läste faktiskt en del! Hann läsa ungefär sju kapitel i en bok som heter ''Super vaddå??'' eller något sådant. Den var väldigt rolig och man känner igen sig själv. Förutom superkrafterna då. Hon är jy någon slags superhjälte...
Vi red lite igår och det gick väll sisådär, ingen tölt på nån av hästarna.. Fast idag gick det bättre! I början gick det inte bra, men efter en stund så fick vi in tölten när vi red på på volterna i en åtta! Vi skulle egentligen rida några av dem andra hästarna också men vi hann inte eftersom jag skulle iväg till Allan. 
Det gick superbra :) Han har verkligen förändrats. Han är så vacker! . Och stallet var überfint! Ridhus och paddock och allt. hihi ;)

 Imorgon får vi gäster (mina gudmödrar och deras familjer) kommer på besök. Jag och mamma ska fixa ihop en pastasallad. Enkelt och mumsigt! Och nyttigt ;)
Sedan på måndag så ska jag e.v rida med Nathalie. :)
Nej nu ska jag ta och passa ungarna! Hejdå sålänge.

Picture
En av valparna - igen. Haha... :)
 
Jag åker strax ner till stallet och möter Nathalie där. Vi ska rida lite i hagen. 
Sedan går jag hem till Tanya. Vi kanske rider eller nåt, dem ska jy snart på träningslägret. :)

Jag tror jag kommer svälta ihjäl . Det finns inget, verkligen inget gott här hemma, inte ens gott bröd. Ursch!
Nu måste jag dra, bloggar sedan.  
 
Idag är rena slappdagen. Tv, data, mat, mer data och mat. Typ så, jao. 
Imorgon åker jag till Allan och hälsar på, hoppas det går superbra! Thihi :) Han är alltså en häst, som jag kanske skulle ha nämnt..

Har spelat Happy Wheels, och kollat på minecrafts videos på youtube. Hahha värsta nörden. 
Hur sjutton ser man sin besökar-statistik på Weebly? Snälla någon som vet?


[ Bild på en av våra valpar under texten (sålda) ]
Picture
Här är en bild på en av våra valpar, för ungefär ett halvårsedan. Saknar dem enormt! ♥
 
GODISPÅSEN TOG SLUT! Buhuuuu.
Lagade ekströms pannacotta igår, ganska tråkig smak osv. Nästa gång ska jag göra chokladmousse eller creme brulé.