Va bra det gick för Tanya och Eleonor!! Tanya fick 6.5 för skritten, och i finalen så VANN Eleonor! GRATTIS båda som gjort sitt bästa! Och hästarna var såklart också jätteduktiga!
Guuud va sugen jag blev på tävling nu!
Bilden under är en favorit i repris från Weebly.
Picture
Älskar den
 
Jag tävlar hos http://mohammedis.se där man vinner varor från http://gulakatten.se <3! 
 
''Ledsen'' för alla tävlingsinlägg! Men jag har verkligen fastnat för att tävla på internet! Det är SUPERKUL! Hahaha! Just nu vill jag vinna foundationen och Body buttret. :)
Påtal om tävlingar, jag ska strax åka till Tanya och Eleonor som ska tävla. Det är en skojjtävling (för islandshästar), men det är ändå viktigt! Dem kommer jy få poäng och kommentarer.
Jag är så besviken att jag inte kunde vara med, vill så gärna. :( Jag hade aldrig hunnit träna, plus att  jag och Kaupi aldrig ridit på ovalbana tillsammans innan. Men men, det kommer fler tävlingar.. 
 Jajja, får hålla tummarna för dem, att hästarna är glada och lydiga och att dem inte blir för nevösa! ;) Själv hade jag varit asnervös, tror jag. 
Kjaam.

Picture
En fin bild FRÅN WEEBLY. :)
 
Ta chansen och vinn bodybutter hos Mirre Syr! Jag är själv med och tävlar.
Klicka på bilden för att komma till länken.
 
Jag har inte prövat denna ännu, men det är något jag vill göra. Enligt beskrivningar på forum och hemsidor på internet så verkar den superbra! ''Mineral foundation ger utmärkt täckning och skyddar huden, medan den långverkande formulan skapar en lysande finish.''
Den finns i tre fina nyanser som passar de flesta hudtyper. ''Soft Light'', ''Nutural Beige'' och ''Tan''.
Den ger ett naturligt och matt utseénde för ditt ansikte, och den hjälper även till att minimera uppkomst av porer och fina linjer.
Den kostar 199 :- så den är inte farligt dyr, som de flesta andra foundations. Dessutom får man en borste med för bara 299 för allt! Visst verkar den bra? 
 
Klicka på bilden så kommer du till tävlingen.
Goodibagen innehåller
Paketet innehåller:
1 st Marques de Valdueza 500ml(Spansk extra virgin olivolja)
1st Mancino Apelsin 250ml(italiensk extra virgin olivolja med färska apelsiner)
1st La Chinata flingsalt naturell 165g
1st Gerard Vives Tonkaböna 40ml
1st Chinata Hallonvinäger 100ml
1 st Verrini Munari Oro 100ml( äkta italiensk balsamico 7-årig

 
 
 
Stort grattis till Linndi som nu är 2 år idag! Många pussar och en bamsekram till min älskade lillasyster. Jag älskar dig.
 
Hej där!
Igår så red jag Hilda. Tanya och Eleonor följde med och vi hade jättekul! Vi tog ut fölis också. Han är så sjukt söt, han sprang som bara den när vi hade honom i hagen, och stegrade och bocka och skutta! För sött alltså! :)
Nu ska jag strax gå ut i solen lite. Man måste jy passa på när den ändå är här i Sverige...