Just det, Glad Halloween på er!
Idag åker jag förhoppningsvis till Natha o sover över. Just nu sitter jag hemma o dötråkar, så bestämde mig för att fixa ihop en kladdkaka! Bloggar senare, hejdå!
Picture
Klicka på bilden för att komma till receptet!
 
Det är nog den bästa låt jag hört. ÄLSKAR DEM. Hoppas verkligen jag får biljetter på Fredag! Nu ska jag nörda sönder låten, puss !
 
Idag vart det strömavbrott i hela Härrryda kommun. När vi satt och hade bild i skolan så släcktes plötsligt allt och allas internet och teckning försvann, haha! I Eskilsby, Landvetter, Mölnlycke och Hindås släcktes det! Jag vet inte om det är över ännu, men jag hoppas inte det. Vill inte till skolan imorgon.
 
(klicka på ''visa på youtube''..
 
 
Dessa underbaringar dök äntligen upp på posten. :) En vinst.
1 Shampo, 1 balsam och 1 spray. Nu återstår bara att prova om det verkligen funkar!
 
FUCK ALLTSÅ! JAG VILLE JYYY ! Jävla bajs på allt! Hann inte beställa biljetter till X factor 2 november med ONE FUCKING DIRECTION. ÅH HEJDÅ SKA GÅ OCH HÄNGA MIG.
 
Hej igen! Nu har familjen börjesson ''skaffat'' sig en gård, haha! Den är väldigt mysig. Det ligger fyra hus på gården som vi ska hyra ut. Det finns en lada och ett garage också.
Halva ladan är verkstad och hälften används inte för tillfället (förutom en del som är vedförråd). Så vi hade tänkt att eventuellt bygga två boxar i delen med högt tak. I den andra delen så är det lägre tak och enligt lagen får man inte ha hästboxar där. Men det finns redan en liten box där och det får plats getter eller nåt sånt hihi ;-) Fast jag tror inte vi skaffar getter.. Ska jy inte bo på gården. Men sommarhäst eller liknande blir säkert av.
Vi tog ett varv runt marken och tittate hur man kunde bygga hagar och sånt och det såg ganska bra ut! Hoppas det blir något av det!
Btw, det är något fel på blogg designen just nu och sitter inte vid min dator, så jag fixar det när jag kommer hem.